ONNENOKSAN HUVILOIDEN VARAUSEHDOT

YLEISESTI

Noksa Oy  noudattaa huviloiden vuokrauksessa näitä sopimusehtoja. Ehdot sitovat kumpaakin osapuolta sen jälkeen, kun asiakas on suorittanut varaustapahtuman onnistuneesti ja saanut tästä vahvistuksen sähköpostiinsa. 

 

Tupakointi on kielletty kaikissa sisätiloissa. Hinnat sisältävät arvonlisäveron.

HUVILOIDEN KÄYTTÖ

Huvila on käytettävissä tulopäivänä klo 16:00 alkaen ja käyttö päättyy lähtöpäivänä klo 12:00 mennessä.

 

Huvilat ovat talviasuttavia ja täysin varusteltuja. Huvilaan mahtuu majoittumaan 10 henkilöä. Jokaisessa huvilassa on sähkösauna, mutta sen lisäksi jokaiseen huvilaan kuuluu erillinen saunarakennus, jossa on puilla lämmitettävä kiuas. Saunarakennuksessa on oma pieni keittiö.

 

Huvila ja sen avaimet luovutetaan asiakkaalle hänen etukäteen vuokranantajalle joko puhelimitse tai kirjallisesti ilmoittamanaan arvioituna saapumisajankohtana. 

 

Vuokraan sisältyy varatun lomakohteen käyttöoikeus varatulle ajalle. Normaalit energiakulut, polttopuut, kalusteet, keitto- ja ruokailuastiat, ruokailuvälineet, patjat, peitot ja tyynyt sisältyvät hintaan. Lisäksi hintaan sisältyy liinavaatteet ja lähtösiivous.

 

Koska mökit sijaitsevat maaseudulla, on asiakkaan varauduttava siellä oleviin eläimiin ja luonnonilmiöihin.

VARAAMINEN JA MAKSU

Varaus tehdään sähköisen varausjärjestelmän kautta. Varaajan on oltava vähintään 18-vuotias. Varaajan on todistettava henkilöllisyytensä huvilan vastaanottamisen yhteydessä ja tämä henkilö on vuokralaisten puolelta vastuussa varausehtojen noudattamisesta. Varaus on vahvistettu, kun varauksesta on tullut vahvistussähköposti. Maksu suoritetaan kokonaisuudessaan varaamisen yhteydessä. Hinnat sisältävät arvonlisäveron. Vuokralaisella ei ole oikeutta jälleenvuokrata tiloja.

 

Maksuvälittäjänä toimii Bambora PayForm (Paybyway Oy, y-tunnus 2486559-4), joka on rekisteröity Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Maksamiseen siirrytään Bamboran verkkopalvelun kautta ja tiliotteella ja laskulla maksun saajana näkyy Bambora tai Paybyway Oy. Bambora välittää maksut verkkokauppiaalle. Maksaminen on turvallista, sillä kaikki maksutapahtumaa koskevat tiedot välitetään salattua yhteyttä käyttäen niin ettei kukaan ulkopuolinen taho näe maksutapahtuman tietoja.

 

Kauppa syntyy verkkokaupan asiakkaan ja verkkokaupan välille. Verkkokaupan vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet. Lue lisää Bamborasta: https://www.bambora.com

MAKSUTAVAT

PayForm-palvelun kautta voit maksaa verkkopankkitunnuksilla, lompakolla, maksukorteilla (credit/debit), laskulla tai osamaksulla. Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Oma Säästöpankki, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Ålandsbanken, MobilePay, Masterpass, Pivo, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit, sekä Jousto ja Enterpay Lasku yritykselle.

 

MobilePay: Voit maksaa MobilePay-lompakollasi mikäli olet sallinut verkkokaupoissa maksamisen sovelluksen asetuksista. MobilePay-lompakolla suoritetut maksut veloitetaan lompakkoon liitetyltä maksukortilta. Mikäli maksun veloittaminen maksukortilta epäonnistuu, MobilePay-lompakolla maksaminen ei ole mahdollista verkkokaupassa.

 

Pivo: Käyttöehdot ovat tarjolla Pivon sivuilla: https://pivo.fi/kayttoehdot/pivon-kayttoehdot/

 

Jousto lasku ja osamaksu on kotimainen palvelu, jolla teet ostoksesi nopeasti ja turvallisesti. Jousto on tarkoitettu yksityishenkilöille, jotka ovat hoitaneet raha-asiansa moitteettomasti. Joustolla saat 30 vuorokautta korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Laskun saatuasi voit päättää maksatko sen kokonaan vai osissa. Osamaksulla voit maksaa ostoksesi jopa 36:ssa erässä, alkaen 9,90 eur/kk. Jousto osamaksun kustannukset ovat 3,90 eur/kk ja 19,90%:n luottokorko. Voit maksaa Joustolla 30–3000 euron ostoksia. Luotonmyöntäjänä toimii Aurajoki Nordic Oy. Lue lisää Joustosta osoitteessa www.jousto.com.

LOPPUSIIVOUS JA LIINAVAATTET

Loppusiivous ja liinavaatteet kuuluvat vuokraan. Vuokralaisen tulee jättää kiinteistöt ja niiden ympäristö siihen kuntoon, että vuokraan kuuluva perussiivous riittää. Vuokralaisen on huolehdittava lähtiessään tiskit puhtaiksi ja ruokatarvikkeet on vietävä mukanaan tai ne on vietävä jätepisteeseen.

Lomakohteen siivouksesta loman aikana huolehtii vuokraaja itse. Huviloista löytyy välineet siisteyden ylläpitämiseen.


Jos vuokrakohde on vuokralaisen jäljiltä enemmän kuin perussiivouksen tarpeessa, laskutetaan asiakasta 150€/h jokaisesta alkavasta tunnista. Tupakantumpit tulee laittaa niille kuuluville kupeille tai keräilyastioille.

PERUUTUS

Peruutus on aina mahdollista.Esteestä tulee ilmoittaa välittömästi. Peruutus pitää aina tehdä kirjallisesti, sähköpostilla osoitteeseen noksaoy@outlook.com.Takaisin maksettava summa määräytyy alla olevan taulukon mukaisesti.

 

Aikaa varauksen alkamiseen

yli 2kk

3vk-2kk

alle 3vk

Takaisin maksettava osuus vuokrasummasta

80%

50%

0%

Sen estämättä, mitä edellä on määrätty, asiakkaalla on oikeus saada takaisin maksamansa summa, jos asiakas itse tai hänen kanssaan yhteistaloudessa elävä henkilö sairastuu vakavasti, joutuu onnettomuuteen tai kuolee. Peruutuksesta on ilmoitettava viipymättä ja asia on osoitettava vuokranantajalle luotettavalla tavalla, esim. lääkärintodistuksella.

 

Jos lomakohdetta ei oteta vastaan tai se otetaan vastaan myöhästyneenä, asiakkaalla ei ole oikeutta vuokran palautukseen. Jos asiakas keskeyttää varauksensa ja poistuu lomakohteesta ennen vuokra-ajan päättymistä, ei käyttämättä jääneeltä ajalta makseta korvausta eikä asiakas ole oikeutettu vuokranpalautukseen.

 

Jos varaus joudutaan keskeyttämään asiakkaan häiriökäyttäytymisen takia, maksuja ei palauteta.

VAHINKOJEN KORVAUS

Vuokralaisella tulee olla oma vapaa-ajan vakuutus. Vuokralainen on velvollinen korvaamaan mahdolliset aiheuttamansa vahingot. Aiheutuneesta vahingosta on heti ilmoitettava vuokranantajalle.

HENKILÖMÄÄRÄ

Huvilaan ei saa majoittua ilman lupaa useampi henkilö kuin on varauksen yhteydessä ilmoitettu.  Asuntovaunun käyttö mökkialueella on kielletty.  

LEMMIKIT

Lemmikin voi ottaa Närekorpeen. Tarpeen vaatiessa ne on pidettävä kiinni kytkettynä.

HUOMAUTUKSET JA VALITUKSET

Kaikki vuokrakohteeseen liittyvät huomautukset ja valitukset on osoitettava viipymättä niiden aiheen ilmaannuttua ja varauksen aikana suoraan vuokranantajalle.


Jos asiakas ei ilmoita havaitsemiaan puutteita heti vuokra-aikana huoltajalle tai omistajalle, katsotaan lomakohteen olevan sopimuksen mukaisessa kunnossa.

MAKSUNVÄLITTÄJÄN YHTEYSTIEDOT

Bambora PayForm, Paybyway Oy (Y-tunnus 2486559-4)

Sähköposti: payform@bambora.com

Puhelin: 09 315 82 555 (arkisin klo 9-17)

Postiosoite: Laserkatu 6, 53850 Lappeenranta